måndag 30 mars 2015

Disktraseexpolosion


Till slut lossnade det och disktrasorna väller fram. Extra kul blir det när en kollega berättar hur nöjd hon är med sina stickade disktrasor. Jag har själv inte provat men jag får väl göra det så småningom.

Det här är inte hela skörden. Eftersom jag satt på jobbet och stickade i en annan kollegas dotters älsklingsfärg blev jag av med två disktrasor nästan redan innan de lämnat stickorna. Det är också kul. Hoppas dottern blir nöjd.

3 kommentarer:

 1. Stickade disktrasor är det enda som gäller här. Jag har lagt upp ett par beskrivningar på disktrasor i min blogg om ni vill ha variation.
  http://garnfia.blogg.se/2013/may/disktrasor-i-massor.html

  SvaraRadera
 2. Tack för det Pia! Det gav sannerligen inspiration till nya modeller. Tvättar du dem i maskin eller kör du med dem i diskmaskin? Har också hört att en kan köra dem i mikron. Har du provat det?

  SvaraRadera
 3. Har provat alla varianter du räknar upp men jag gör oftast så att jag samlar ihop en hög och kör dem i tvättmaskinen på 60gr det tycker jag är frächast. På landet där varken disk- eller tvättmaskin finns kokar jag dem oftast på spisen, eller rättare sagt i en gryta på kaminen. Då slösar jag heller inte på el, praktiskt tycker jag, men då kan viss lukt komma men det försvinner när man sköljer dem i kallvatten.

  SvaraRadera