lördag 5 september 2020

För första gången, lager av regnbågsfärgat

 


Det har stickats regnbågsfärgade vantar i flera år och de har snabbt omvandlats till mikrolån. Nu har operation sticka slut på det som finns på bottenplan i huset (där garn till redan eller inom en snar framtid  planerade projekt finns), tillsammans med coronakrisen som gör att vi inte kan möta några kunder, gjort att det för första gången finns ett litet lager av regnbågsfärgade vantar. Det kan möjligen gå att knåpa ihop ett par regnbågsfärgade vantar till, men efter det saknas de flesta färger utom blått.

Nu är det svårt att veta vad en ska hoppas mest på inför framtiden. En garndonation där de flesta saknade färger trillar in, eller en möjlighet att möta kunder för att tömma lagret. När en tänker efter är det nog det senaste alternativet. Även om de regnbågsfärgade vantarna tar slut finns det andra färger att välja på. Eftersom alla lager håller på att svämma över alla bredda är det nog att få möta kunder föra att få möjlighet att minska dem som faktiskt står högst på listan.

3 kommentarer:

  1. Inget är som vi är vana vid detta år, frågan är mer om/när det återgår till det som vi kallar normalt.
    Om du lyssnar på denna pod får du en liten överraskning mot slutet. https://poddtoppen.se/podcast/1483389878/sticka-och-brinn/avsnitt-19-livshack-och-strunt

    SvaraRadera
  2. Nu blir jag väldigt nyfiken. Det ska jag absolut göra!

    SvaraRadera
  3. Grattis Pia! Det var roligt att höra du vann sockgarn. Det blir säkert fina sockar som kan göra dubbel nytta. De kan värma fötter här och ge värme och stöd åt en person i någon annan del av världen. Vad kul att du också sprider kunskap om KIVA. Visst är det fantastiskt den organisationen finns.

    SvaraRadera