söndag 10 mars 2019

Andra restgarnsfilten klar



Det har tagit minst ett år men nu är den andra ullfilten klar. Den första såldes på Urkult förra året. För att bli färdig med den här har jag måst slakta lite andra plagg, bland annat ett par maskinstickade sockar som kommer från A:s garndonation.

Att slakta är ganska tidsödande, och det är ju bra om lagren med färdigstickat redan är väldigt fulla. Det är de. Just nu är också det enda planerade mötet med presumtiva kunder i samband med Urkultfestivalen 1-3/8. Vi har bestämt oss för att genomföra resan en sista gång eftersom festivalen firar 25-årsjubileum. Därför funderar vi också på att kanske köra med någon slags "happy hour" eller rabatt, för att minska lagret. Håll utkik här om du har planer på att delta i Urkultfestivalen.

Nu återstår slakt av diverse småsaker i bomullsgarn för att färdigställa ponchon i bomullsgarn. Efter det återstår att se vad som finns att slakta för att få till det sista hörnet av syntetfilten. Eller så får jag sticka annat av syntetgarn och verkligen se till att det blir lite restgarn. Det är så väldigt lätt att tänka att det här räcker säkert till några ränder på ett par vantar, och så slutar det med att det bara blir en snutt på 20 cm kvar.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar