måndag 1 augusti 2016

Vi laddar för Urkult


Här är ett gäng ponchos färdiga att packas ner för att tillsammans med allt annat transporteras Urkultfestivalen. Det ska bli intressant att se hur de tas emot. Kanske beror det lite på vilket väder det blir. Vårt tips är att kyla kommer att gynna försäljningen av ponchos liksom av vantar och mössor men vi önskar nog bra väder i alla fall.

7 kommentarer:

 1. Jag har massor med restgarner(försöker minska mitt garnlager)Skickar gärna...Det är bra att garn kommer till användning ...även rester.
  Kram till Er fantastiska människor som gör detta möjligt ♥ // Soili

  SvaraRadera
 2. Soili, vi använder minsta lilla garnstump och tar tacksamt emot allt garn vi kan få. Garnlagret är visserligen inte tomt men det är alltid inspirerande med nytillskott! Inspirerande är förstås också din uppskattning av vårt arbete. Stort tack för det!

  SvaraRadera
 3. Hoppas att ni både får fint väder och får sälja mycket. Hösten och vintern kommer ju ändå förr eller senare.

  SvaraRadera
 4. Den här kommentaren har tagits bort av bloggadministratören.

  SvaraRadera
 5. Birgitta, jag raderade eftersom din kommentar dykt upp två gången men du har så rätt så, vintern kommer i år också.

  Vi har nu varit på Urkult i ganska många år men gjorde ett uppehåll förrförra året. En kommentar vi fick förra året var då: "Ni var ju inte här förra året. Man hinner faktiskt tappa bort sakerna på ett år." Vi är nu så kända där att att vi fick intrycket att många festivalbesökare sökte upp oss bland det första de gjorde. De vet att det det har, det har vi, och allt är unikt eftersom vi använder oss av skänkta eller återbrukade garner. Det bästa vi har säljs förstås först. Vi börjar bli lite luttrade eftersom det inte går så bra överallt, men vi skulle absolut bli besvikna om det inte går bra på Urkult eftersom det är årets höjdpunkt.

  SvaraRadera
 6. Hej, har ni några ponchos kvar? Jag vill gärna köpa en om ni kan skicka.
  Mvh
  Catherine, Malmö

  SvaraRadera
  Svar
  1. Cathrine, vi har ponhcos kvar. De Båda lila på bilden är sålda men alla vi hade fick inte plats. Om du mejlar till soluppgangen@yahoo.se kan jag skicka bilder på de som finns kvar och om du gillar någon kan vi självfallet skicka.

   Radera