torsdag 14 april 2016

På gång just nu


På gång närmast är  medverkan GO Innovatum som du kan läsa mer om på

Xplodera Go Green - Innovatum eller https://www.facebook.com/xploderagogreen

Om du befinner dig i Trollhättan lördagen den 23/4 tycker jag absolut att du ska komma dit och säga hej(a) mellan klockan 11- 16.

Genom att sticka på arbetet får en information som en annars missar. En kollega som kikade runt berättade att laxrosa är vårens modefärg. Det är ju annars något som en totalt modeointresserad kan missa. Men om så är fallet ska självklart de laxrosa benvärmarna, som det bara är trådarna som ska fästaspå innan de är klara, med till nästa möte med presumtiva donatorer. Genast påbörjas även ett par laxrosa vantar av Sunes garn fastän vantlagret är fyllt. Det gäller ju att haka på en modetrend så länge den varar.

På gång är också ett par benvärmare storlek större av Helenes garn och en halsduk av Zontakvinnornas garn men det är tveksamt om de blir klara till den 23/4. Det blir nog däremot peacemössan av Anitas garn. Eftersom sommarsäsongen är på antågande kommer den nog att få  följa med eftersom det är en bomullsmössa. Den passar kanske bättre på sommaren än på vintern.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar