söndag 28 december 2014

Fler garndonationer
Även om garnförbrukningen är hög hela strömmar det in nytt hela tiden så det är ingen risk att det tar slut. Här är de senaste garndonationerna. Stort tack till Anita och Britt- Inger!

Den översta högen ger inspiration att sticka en brunrandig trekantsjal om jag bara kan hitta ett bra mönster. I den nedre högen finns nog svart garn till ett par norska torgvantar med krage. Jag köpte ett par själv för 600 norska kronor när jag var i Tromsö och har blivit lovad en motsvarande donation om jag lyckas åstadkomma ett par likadana. 

Bomullsgarnsförrådet blir bara större och större. Visserligen går det att sticka både mössor och torgvantar av bomullsgarn men det finns redan så många mössor och torgvantar så det är kanske dags att börja fundera på något nytt. Gosedjur kanske? Men det är samma sak där. Jag måste hitta ett bra mönster som helst inte innebär för mycket efterarbete.

2 kommentarer:

  1. Disktrasor i bomull är väl helt i stil med vad som Soluppgången tror på.

    SvaraRadera
  2. Javisst, det har jag tänkt på förut men glömt bort. Kanske också några babymössor i bomull för det finns nog inga och kanske någon mer babytröja. Bomullsgarnsförrådet, nu kommer jag!

    SvaraRadera