fredag 23 maj 2014

Inventering



Så här ser den ut, Soluppgångens bibel, den lilla anteckningsbok där Soluppgångens historia berättas, mestadels i tabeller och listor. Första daterade anteckningen är från augusti 2007 då idéerna samlades och stickandet kom igång. I början listades varenda stickad mössa och varje par vantar med sina kännetecken för att strykas när de bytts mot donationer. Det blev förstås ohållbart när stickandet tog verklig fart efter 2010.



Det fick istället bli anonyma listor där endast antalet stickade mössor, vantar eller sockar registrerades. Till slut tog även detta för mycket tid från stickandet. Nu har det landat i en inventering som gjordes innan vi var iväg på Knitting Peace- föreställningarna i Göteborg. Då fanns det:

67 par torgvantar
8 par barnvantar
27 par vantar
47 bomullsmössor
79 övriga mössor
9 halsdukar
10 par vuxensockar
5 par barnsockar
27 rundsjalar
5 trekantssjalar
5 par yogasockar
25 mobilfodral
9 par babysockar
21 par benvärmare
35 par pulsvärmare
4 barntröjor

En del av detta är nu utbytt mot donationer och en del nyproducerat har tillkommit. Pannband fanns det till exempel så få när inventeringen gjordes, att de inte ens kom med på listan. Nu finns det kanske ett tiotal. Vi har i alltså tillräckligt för att bli tvingade att lämna en hel del hemma när vi ska iväg till Malmö för att förhoppningsvis möta nya donatorer på Feministisk Festival 12-14/6

https://www.facebook.com/feministiskfestival?fref=nf

Hoppas vi ses där!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar