söndag 15 april 2018

Fler torgvantar


I år har tiden som tidigare gått åt till inventering av det färdigstickade istället använts till att sticka nytt. Trots det vet jag att det inte precis är någon brist på torgvantar. Men projektet att lägga upp ett lager av regnbågsfärgat fortgår. Det har dessutom resulterat i ett försök att variera modellen. En torgvante som Pia stickat och skickat är förlaga för paret där ränderna är på längden. Nu är par nummer två på gång och mönstret har förbättrats så att det inte blir något grått i de färgade ränderna. För att få dem lite bredare kommer de också att innehålla alla åtta färgerna i regnbågen. Bild kanske kommer så småningom.

2 kommentarer:

  1. Om man stickar ett varv med den nya färgen i det gamla sticksättet dvs om det grå är rätstickat på rätsidan så sticka ett varv till i den nya färgen så blir det inga pluppar i det nyinplockade färgen. Kul att du testar ett mönster jag "gjort"

    SvaraRadera
  2. Tack Pia! Jag upptäckte att det var så jag skulle göra men du kan absolut ta på dig äran för att bidragit med att fint mönster. Tack för det!

    SvaraRadera