torsdag 13 oktober 2016

Cirka elva kilo inspiration!Det kom ett mejl från Karin (till höger på bilden) med rubriken "Gratis garn?". Karin har en garnbutik i Stockholm som heter "Litet nystan" och hade fått lite garn över som hon ville skänka bort till organisationer/föreningar som kunde omvandla det till något schysst. Någon nominerade föreningen Soluppgången och det hon fick veta om oss, via vår blogg, gjorde att vi fick mejlet med en förfrågan om vi ville ta emot lite garn. Det går självklart inte att tacka nej till.

Visserligen kostade det på att släpa ungefär elva kilo gran på försenat tåg från Stockholm, men det var det värt. Träningsvärken i armar och axlar beror kanske inte så mycket på tyngden, som på att mängden garn blir ganska otymplig och att det därför måste bäras på ett ansträngande sätt. Men nu kanske en kan säga att garnlagret är fyllt för ett tag så jättestort tack till dig, Karin.

Om du tillhör dem som köper garn i Stockholm måste du absolut handla hos Karin fortsättningen. Du hittar henne här: http://www.litetnystan.se/ På så sätt visar du att du tycker att det hon gör är schysst!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar