måndag 30 november 2015

Vi finns lite var stans


Helgen 5-6/12 kommer vi att finnas i en av bodarna på Spikön. De här mössorna kommer att få följa med dit tillsammans med en massa annat handarbete som gör skillnad i världen. Om du befinner dig i Trollhättan är du hjärtligt välkommen. Du kan läsa mer om arrangemanget här

http://www.trollhattan.se/startsida/uppleva-och-gora/arkiv/vinter-pa-spikon-detta-hander-i-helgen/

https://www.facebook.com/events/314008268769457/

Den 13/12 finns vi på Metamorfos designmarknad på Frilagret i Göteborg. Det arrangemanget kan du läsa mer om här

https://www.facebook.com/metamorfosgbg/?fref=ts

http://metamorfosgbg.se/

Vi finns dessutom representerade på Knitting Peaceutställning på armémuseum i Stockholm som har vernissage den 1/12. Föreningen Soluppgången finns med under rubriken From fear to action. Det känns fint i dessa bistra tider. Vi ger aldrig upp hoppet om att världen kan bli bättre!

https://www.facebook.com/armemuseum/?fref=ts

http://www.armemuseum.se/utstallningar/knitting-peace-med-cirkus-cirkor/

Hoppas vi ses!


4 kommentarer:

 1. Har har ni två tips i återvinningens täcken, dock inget som lockar mig http://www.ravelry.com/patterns/library/menstrual-pads-by-paapindendk
  http://www.ravelry.com/patterns/library/reusable-tampon

  SvaraRadera
 2. Pia, jag har tyvärr passerat stadiet där jag kan prova själv och tala för varan om den skulle visa sig vara bra, så jag blir inte heller så himla lockad. Men det kanske går att locka någon i rätt ålder för en utvärdering så en vet aldrig.

  SvaraRadera
 3. Har idag gjort ännu ett kivalån av det jag sålt från min kivalåda. Jag härmade och gav till gänget i Ghana med spisarna.

  SvaraRadera
 4. Det var roligt att höra! Miljölån är verkligen något som gynnar oss alla så det ska vi kanske försöka hitta fler i fortsättningen. Nu håller vi tummarna för låntagaren i Ghana.

  SvaraRadera