lördag 6 juli 2013

Hjälp i Åmål och prisdiskussion

Vår mesta donationsinbringare är nog torgvantar

Egentligen skulle det här blogginlägget handla om det fantastiska paketet från Pia men det får vi ta nästa gång. Nu måste vi istället efterlysa någon som kan ge oss lite  hjälp i Åmål den 11/7. Lena åker ensam för att stå på torget i samband med bluesfestivalen. Då behöver hon ha hjälp med att sätta upp partytältet på torget på torsdag morgon. Om tältet inte kan stå kvar över natten behöver hon också ha hjälp att packa ihop det efteråt. Finns det någon vänlig själ i Åmål som kan hjälpa till? Det tar högst en halvtimme. Mejla soluppgangen@yahoo.se eller lämna kontaktuppgifter i kommentarfältet så hör Lena av sig.

Nu är det också hög tid att bestämma om vi ska höja priser i år. Vi har ju haft samma priser sedan vi startade 2010.

 • Pulsvärmare 30 kr
 • Torgvantar, mobilfodral och babysockar 50 kr
 • Mössor 60 kr
 • Vantar, yogasockar och barnsockar 70 kr
 • Benvärmare 100 kr
 • Rundsjalar, halsdukar och vuxensockar 120 kr
 • Barntröjor 150 kr
Ska vi lägga på 10 kr rakt över? Vi kanske också ska nämna att det faktiskt är en hel del personer som självmant betalar mer eftersom priset är ett minipris.

Till Pia kan vi också säga att dina paket har gett oss lite problem eftersom det är för fina saker för att passa in i vår ordinarie prislista men vi har kommit på en lösning som vi återkommer till.

4 kommentarer:

 1. Ajdå det var ju inte meningen. Jag antar att det är de mönsterstickade vantarna som gett problem. Kanske kan de ges bort till någon som gör en donation istället.......?

  SvaraRadera
 2. Kära Pia, vi har inget emot angenäma problem till skillnad från de oangenäma som hur Lena ska få upp partytältet i Åmål. Det gäller som du misstänker vantarna men också dina pulsvärmare och dina sjalar.

  Ditt förslag fungerar inte eftersom det är så vi gör, någon donerar pengar som ska gå till mikrolån och som tack för det får de välja något ut de olika lådorna där det framgår hur mycket de minst måste donera. Men vi kommer att göra en VIP- låda för dem med extra stort hjärta och plånbok där vi kommer att placera en del av dina grejer. Det hoppas vi kan locka några att donera extra mycket.

  SvaraRadera
 3. Lotteri kanske? Tyvärr är det lite långt till Åmål.

  SvaraRadera
 4. Ja, lotteri har vi funderat på men det fungerar nog bättre på Urkult. Vi provar med VIP- lådan först och ser hur det faller ut.

  Vad tycker du annars om priserna/donationsförslagen?

  SvaraRadera